Send SMS

Mulighet til å sende SMS direkte fra MinGat.(Krever at bruker har rettighet til å kunne sende SMS. )

Når man klikker på knappen, åpnes en side for å velge ansatte og skrive melding:

Finn ansatte:

I listen med tilgjengelige ansatte listes alle ansatte som bruker har tilgang til (på tvers av tilgjengelige avdelinger), som kan motta SMS (dvs. at dette er krysset av på den ansatte, samt at det er registrert et mobilnummer). Merk at ansatte her kan listes flere ganger (dersom man har flere stillingsforhold). Dette er likt som i Gat, og er gjort med tanke på muligheter for filtrering og gruppering.

Når man krysser av en ansatt, vil alle radene til den ansatte automatisk krysses av, og personen listes kun 1 gang under ‘Valgte ansatte’.

Knappen for ‘Velg alle’ tar hensyn til eventuell filtrering, og vil legge over alle ansatte som er synlige i listen med gjeldende filter.

Tøm:

Vil fjerne alle valgte.

For å fjerne kun enkelte valgte ansatte (uten å bruke ‘Tøm’ knappen), kan man enten fjerne krysset i listen med tilgjengelige ansatte, eller trykke på søppelbøtteikonet som dukker opp i listen over valgte ansatte når man fører muspekeren over en rad:

Avsendernummer er definert i personlige innstillinger i Gat. Dersom det ikke er oppgitt her, brukes feltet for firmatelefon under globalt oppsett i Gat.

SEND SMS:

Når det er valgt minst en ansatt, avsendernummer er gyldig, samt at man har skrevet en melding, blir knappen for å sende tilgjengelig.

Når man sender, vil man først få en bekreftelsesmelding: Trykker man ‘Ja’ her, vil meldingene sendes. Man får deretter en bekreftelse.

Eventuelle feil som oppsto under sendingen vil listes opp i sistnevnte melding.